5 CARACTERISTICI PRINCIPALE ALE COSMETICII COREENE

 

korean cosmetics romania

 

  1. Preturi competitive
  2. Ambalaj atractiv
  3. Produse originale 
  4. Rezultate rapide
  5. Texturi agradabile

Acestea sunt cele 5 caracteristici ale succesului cosmeticii coreene care castiga zi de zi cat mai multe adepte. Nu ai probat inca nici un produs cosmetic coreean?

Nu ma refer la copiile produselor coreene realizate in China, ci a produselor cosmetice coreene originale : creme de noapte, masti de bumbac sau hidrogel, la esente si serumuri, bb cream, cc cream, bd cream, dd cream si mai nou baze de machiaj „cushion”, etc.
Firma Infowatt SRL, a creat magazinul online www.koreancosmetics.ro si ofera clientilor din Romania, dar si din alte tari europene posibilitatea de a cumpara produse originale la preturi accesibile atat la bucata, cat si engross pe baza de comanda firma. Incepand cu 10 lei cat poate costa o masca de bumbac care functioneaza inca de la prima utilizare, cu efect rapid si cu textura agradabila, clientii se intorc la aceste produse zi de zi.

Un alt punct de atractie pentru clientii europeni este fara indoiala ambalajul acestor produse, colorate, cu forme distractive, cateodata infantile sau inspirate in insasi ingredientele utilizate, atrag mai ales publicul adolescent.

O alta caracteristica importanta a cosmeticii coreene este deosebita specializare si inovatie. Exista tot tipul de masti, pentru ochi, cearcane, barbie, frunte, nas, unghii, maini, picioare, etc au facut ca in Coreea sa existe magazine specializate doar in masti.

 

Cosmetica coreeana a reusit sa puna un semn de egalitate intre frumusete si sanatate.

Pana la urma nu e vorba doar de pret sau format sau ambalaj, clientele occidentale sunt atrase de cosmetica coreeana pentru ca femeile orientale au intotdeauna o piele perfecta, si ce femeie nu isi doreste asa ceva?

Sigur ca factorii genetici sunt importanti, dar si filozofia de viata influenteaza aspectul exterior. In Coreea sa ai o piele frumoasa e sinomin de sanatate, iar aspectul sanatos indica echilibru si disciplina. De aceea femeia coreeana dedica mult timp in ingrijirea tenului, iar ritualul sau de infrumusetare este integrat in orarul ei zilnic precum mancarea si apa.

pic

Acestea dedica intre 20-30 de minute in fiecare dimineata si seara pentru ritualul sau de frumusete. Totul incepe cu o curatire a tenului in doi pasi, prima data cu un ulei de curatire si apoi cu o spuma de curatire a tenului. Apoi aplica un produs numit Booster, mai putin folosit in Europa, care este de fapt un fel de tonic cu multe principii active cu rol de potentiere a efectului celorlante produse ce se vor aplica. Apoi, vine randul Tonerului.

Dupa aceea se aplica Esenta, care deja incepe sa fie cunoscuta si aici (essence). O lotiune fluida cu ceva mai multa vascozitate decat tonerul si care imbunatateste textura pielii, lasand-o fina si delicata. De asemeana ajuta si la potentierea efectelor celorlalte produse ce se aplica dupa. Urmatorul produs aplicat este Serumul. Apoi crema pentru ochi.  Aplicam din nou o emulsie si apoi crema. Acestia sunt pasii pe care ii face orice femeie coreeana in fiecare zi, atat dimineata cat si seara. Sunt multi pasi nu-i asa? Dar acest proces  te va ajuta sa ai un ten luminos si perfect, si nu doar datorita produselor cosmetice coreene ci si a disciplinei si dedicarii pe care ar trebui sa o ai cand vine vorba de ingrijirea tenului si nu numai.

Ce face cosmetica coreeana atat de buna? In primul rand ingredientele naturale si tehnologia de ultima generatie. Coreea este o tara moderna, inovatoare si in continua dezvoltare, dar care nu uita mostenirea intelepciunii orientale. De aceea produsele cosmetice coreene sunt realizate cu ingrediente de origine naturala in mai mult de 85% si multe firme detin certificatul ECOCERT.

In acelasi timp, laboratoarele coreene sunt inovatoare si risca tot timpul in dezvoltarea a noi produse. Un exemplu este BB Cream-ul care a fost in realitate Creat in germania in mediul  medicinei estecite, unde se utiliza pentru a proteja sau pentru a ascunde semnele lasate de laser pe ten dupa un tratament cosmetic. Coreea a obtinut formula si a decis sa ofere acest produs tuturor. Triumful acestul produs in masa, a dus la recunoasterea cosmeticii coreene la nivel mondial.

Ai probat deja vreun produs cosmetic coreean original? Cum ti se pare?  Puteti vizita pagina magazinului online daca vreti sa probati.

One Reply to “5 CARACTERISTICI PRINCIPALE ALE COSMETICII COREENE”

Lasă un răspuns