MY CREATIVE COLOR SAU MCC – UN NOU BRAND COREEAN!

 

My Creative Color  sau MCC este una  dintre noile branduri coreene care au aparut pe piata si care fac furori intre clienti/cliente.

Dupa spusele reprezentantilor firmei de cosmetice, MCC te face sa te simti mai atractiva si sa iti dai seama de adevarata ta frumusete.

MCC descopera frumusetea clientilor sai prin un stil senzational si emotional, asfel incat rezultatele sa ii confere femeii o stralucire naturala si incredere in ea insasi.

MCC este un brand profesional de produse cosmetice de machiaj a carei filozofie este expresarea stilului unic al fiecareia dintre noi, de forma creativa si in pas cu trendurile actuale.

MCC se caracterizeaza de asemenea prin  faptul ca este un trendsetter in acest domeniu cautand  sa creeze produse noi si de viitor.

MCC este ECO-Functional – deoarece ca brand, produsele sale trebuie sa contribuie la confortul clientelei sale atat ca senzatia acestora pe piele cat si prin utilizarea de ingrediente eco-friendly.

MCC ofera produce cosmetice de calitate care sa acopere problemele tenului si sa puna in valoare frumusetea si punctele forte alea celei care le foloseste.

Pentru lista de preturi trimite-ti un email la contact@koreancosmetics.ro .

Catalogul de produse  se poate descarca AICI

NOTA: Preturile nu includ TVA, nici transportul. Pentru realizarea unei oferte va rugam sa trimiteti un email la adresa mentionata mai sus.

 

 

 

Lasă un răspuns