11 OBICEIURI DE FRUMUSEŢE CARE NE ÎMBĂTRÂNESC PREMATUR!

cosmetice coreene online

Ne place să ne vedem frumoase, să ne simţim bine şi probabil facem multe chestii pentru a duce la bun sfârşit această dorinţă a noastră, dar nu suntem conştiente de faptul că unele obiceiuri ne fac să îmbătrânim mai repede, şi asta nu este ceea ce ne dorim, nu-i aşa?
Pentru a evita aceste obiceiuri, acest post va fi un fel de master class express cu 11 obiceiuri de frumuseţe ce trebuie să evităm pentru a nu arăta ca bunicuţa din „There’s Something About Mary”.


1. Demachiatul incorect!
Ştim că demachiatul este unul dintre acele momente din zi pe care le urăm cel mai mult, şi mai mult dacă suntem obosite, dar curăţirea tenului după o zi întreagă este obligatoriu atât pentru eliminarea machiajului cât şi a resturilor de substanţe poluante din atmosferă.
Dacă nu facem acest lucru, imediat se vor observa efectele nocive cum ar fi îmbătrânirea prematură a tenului, riduri, pierderea luminozităţii, puncte negre şi deshidratarea pielii.

egg-pore-shiny-skin-soap tonymoly sapun natural hand made egg-pore-shiny-skin-soap tonymoly cosmetica coreeana sapun handmade curatire ten tonymoly egg pore
2. Prea multă curăţenie strică!
E la fel de rău să îţi curăţi tenul şi să te demachiezi de formă incorectă, ca atunci când te întreci cu curăţarea acestui, Mai ales în cazul persoanelor cu pielea uscată şi cu tendinţe de deshidratare, deoarece nu vei face decât să exacerbezi acea problemă.
De exemplu, dacă realizezi o curăţire adecvată seara, nu e necesar să o faci din nou şi dimineaţa.

protectie solara cosmetica coreeana
3. Protecţie solară – lipsă!
De câte ori ai auzit că cel mai bun product împotriva îmbătrânirii pielii este crema de protecţie solară? De foarte multe ori sunt sigură, dar sigur nu foloseşti protecţia solară atât de des cum ar trebui. Toate produsele cosmetice coreene au factor de protecţie!
Utilizarea acestor produse nu evită doar arderea tenului său cancerul de piele ci este şi cea mai bună formă de a lupta împotriva radicalilor liberi şi petelor de soare. Diferenţa între a folosi protecţie solară şi a nu folosi protecţie solară se va nota cu trecerea anilor!

pozitii incorecte somn imbatranire ridare decolteu cosmetica coreeana
4. Poziţii incorecte de somn
Se comentă mult că dormitul provoacă riduri, sau mai bine spus anumite poziţii. De exemplu, dacă dormim pe o parte, umerii se relaxează şi se formează riduri în zona decolteului. Adevărul este crud mai ales că e momentul nostru de odihnă, şi aşa, fără să avem nici o vină, ne trezim cu decolteul ridat.
Pentru că putem accepta că avem riduri de expresie, pentru că râdem… dar să ne iasă riduri şi când dormi, este inacceptabil. Soluţia este să dormi pe spate, cât de mult putem, şi cu timpul vă veţi obişnui, iar decolteul vă va fi recunoscător cu timpul.

ochelari de soare protectie solara cosmetica coreeana
5. Ochelarii de soare uitaţi acasă!
Este la fel de important să ne protejăm pielea de radiaţii, cât şi ochii. Din motive estetice, folosirea ochelarilor de soare ne ajută să nu mai ne încruntăm şi astfel evităm ridurile premature de expresie.

baie calduta spuma romantica cosmetica coreeana online
6. Prea multă apă caldă!
Pe durata iernii nu există ceva care să ne placă mai mult decât o bună baie caldă, dar în realitate apa caldă nu este atât de bună pentru piele, deoarece apa caldă duce la flaciditate.
Aşa că cel mai bine ar fi să ne spălăm cu apă călduţă şi să alternăm apă călduţă cu apă rece.

beti 2 litri apa pe zi cosmetica coreeana online
7. Bei prea puţină apă!
Având în vedere că suntem 70% apă, trebuie să consumăm apă în fiecare zi, într-o cantitate recomandată de             1,5 L – 2 L pe zi pentru a ne menţine hidratate, fapt ce se vede reflectat în starea pielii. Consumul de apă în cantitatea adecvată ne face mai frumoase şi mai sănătoase. Infuziile, supele şi sucurile naturale intră în calculul pentru cantitatea zilnică de lichide!

protectie solara cosmetica coreeana online
8. Statul la soare în exces, strică!
Statul la soare, şi mai ales în exces duce la îmbătrânirea prematură a pielii, radicalii liberi oxidează celulele şi accelerează îmbătrânirea, producând flaciditate, riduri şi pete.
Pielea are memorie proprie, de aceea poate acum te vezi bine, dar în câţiva ani, pielea ta îţi va aduce aminte de excesele tale solare prin pete solare sau în cel mai rău caz, cancer de piele.
Deci, este foarte important să nu abuzezi de soare, iar când stai la soare foloseşte întotdeauna protecţie solară ridicată.

pudra translucida in exces cosmetica coreeana online
9. Abuzul de pudră translucidă!
Este foarte adevărat că machiajul ne ajută să ne vedem mai frumoase, dar utilizarea neadecvată a aceluiaşi produs sau utilizarea produselor care nu sunt adecvate tipului nostru de piele poate duce la un rezultat contrar celui căutat. De exemplu, utilizarea de pudră sau pudră bronzantă nu te vor face să arăţi mai bine, ci vei avea o piele mai îmbătrânită, mai uscată, acestea accentuând toate defectele, precum porii deschişi, pielea flacidă, ridurile şi puful de pe făță.

iluminator pori dilatati cosmetica coreeana
10. Utilizarea de iluminator peste pori dilaţi.
Când ne machiem trebuie să avem în vedere şi starea în care se află tenul nostru, de exemplu persoanele cu pori dilataţi trebuie să evite iluminatorii în această zonă, în primul rând pentru că marchează şi mai mult această problemă şi tenul se vede urât.
Cel mai indicat ar fi să aplicăm un primer care să unifice pielea şi apoi un pic de blush.

crema faciala doyou primary law cosmetica natural coreeana online
11. Crema hidratantă – uitată!
Câteodată din cauza grabei sau poate de lene nu prea utilizăm hidratarea corporală, un gest simplu pe care pielea noastră îl apreciază, nu doar pe termen lung, ci şi scurt, deoarece aportă un confort imediat, mai ales pentru cele cu pielea uscată.
În afară de asta, cu câte variante există pe piaţa de creme fluide şi de absorţie rapidă, nu mai avem scuze.

Considerați aceste obiceiuri ingrijoratoare?

One Reply to “11 OBICEIURI DE FRUMUSEŢE CARE NE ÎMBĂTRÂNESC PREMATUR!”

Lasă un răspuns