Măștile SKINLOVERS – în curând și în România

Mastile coreene de utilizare individuala – SkinLovers

 

Skinlovers- marca coreeana specialista  in ingrijirea pielii din 2006.

Putere de relaxare si stralucire a tenului cu un tratament specific si rezultate  ca de Spa la tine acasa.

Spre deosebire de alte masti de celuloza, mastile Skinlovers sunt realizate din celuloza de inalta calitate, obtinuta dintr-o regenerare derivata din bumbac, ceea ce ofera o mai mare aderenta pe fata si de asemenea o face mult mai respirabila.

Esenta (serumul) acestei masti penetreaza epiderma in profunzime pentru rezultate exceptionale de la prima utilizare.

Cum se aplica?

Pasul 1: Dupa ce ai curatat fata corespunzator, desfaci Esenta (serumul) si il aplici cu varful degetelor pe fata, dispre interior spre urechi, la radacina nasului, colturile gurii, obrazi, frunte si gat….in general in zonele cu riduri de expresie sau uscate. Intinde esenta(serumul) cu miscari usoare circulare, pana la absorbtie.

Pasul 2: Puneti usor masca peste fata si lasati-o cel putin 15-20 de minute. Scoateti masca si loviti usor tenul pentru absorbitia totala a nutrientilor.
A se folosi 1-2 ori pe saptamana.

A se arunca dupa utilizare.

Cum se pastreaza?

Depozitarea mastilor neutilizate inca, se realizeaza in loc curat, uscat si departe de surse de caldura sau lumina directa a soarelui. Temperatura ideala este de 15-25 ºC. Pentru a preveni contaminarea cu microbi dupa deschidere, continutul trebuie utilizat imediat, deoarece atat masca cat si esenta nu contine substante de prezervare.

 

Lasă un răspuns