MIZON – WATER VOLUME AQUA GEL CREAM

 

mizon_water_volume_aqua_gel_cream_tube_2

Pentru cei/cele care nu au probat vreunul dintre produsele brandului coreean Mizon, această crema-gel hidratantă, ce conţine un 30% de acid hialuronic este un bun început.

Acest produs cosmetic coreean pe care vi-l prezint astăzi vă va încânta – Fabuloasa cremă sub formă de gel Water Volumen Aqua de MIZON.

Această cremă a fost probată şi testată astfel încât o putem considera aptă pentru a fi utilizată inclusiv după terapii agresive, precum dermo abraziune, peeling chimic, etc).

 

mizon water volume agua gel creamDeoarece principiile active şi indicaţiile aceastora, ne conduc la concluzia că este o alegere excelentă după peeling chimic sau/şi dermo abraziune.

Micşorează iritaţia, adaugă prospeţime imediată şi hidratare intensă fără a îngrăşa tenul.

Cu toate acestea, pentru tenul super iritat, în primele zile, cel puţin, pielea toleră foarte greau schimbarea la aceste noi principii active, (ce nu conţin ulei de Rosa Mosqueta sau Jojoba) se poate nota o oarecare usturime după aplicarea cremei, deşi aceasta nu provoacă o iritare extra a tenului, este doar o reacţie normală ce va dispărea după câteva minute şi dispare total după câteva zile când pielea nu mai este supusă terapiilor agresive.

mizon water volume gel cream

BENEFICIILE ACESTEI CREME:

– Hidratare intensă fără urme de grăsime

Textura fluidă ce nu încarcă tenul, nici nu îngraşă pielea şi care adaugă un plus de prospeţime de formă imediată, atenuând senzaţia de usturime a pielii iritate. Este indicată tuturor tipurilor de piele, inclusiv piele grasă.

– Senzaţie de confort pentru ten sensibil, iritat şi/sau deshidratat (a se vedea ingredientele)

Efectul imediat de confort datorită combinaţiei de apă marină + apă glaciară din Alaska + apă de ploaie de la Hita şi sevă de brad + extract de lotus adaugă un plus de prospeţime şi micşorează temperatura pielii (ten ars sau cu largă expunere la soare sau piele iritată) şi o calmează.

– Anti îmbătrânire

Renovează colagenul datorită stimulării fibroblasticilor.

Datorită atecolagenului se măreşte capacitatea de renovare şi de producţie a colagenului, reducând ridurile, lipsa de elasticitate şi prevenind formarea ridurilor şi pierderea elasticităţii.

Suavitate, elasticitate şi hidratare echilibrată a tenului

Starea de bunăstare a pielii este intensificată de extractul de Hamamelis şi de Pepene, care suavizează, echilibrează şi protejează tenul de agresiuni, ajuntânt la menţinerea hidratării naturale pe cât mai mult timp.

– Efect antioxidant intensiv datorită Apei de Hita.

Apa de Hita (Tenryosui din Japonia) este considerată a fi una dintre cele 4 ape miraculoase ale lumii. Această apă conţine hidrogen activ, ceea ce o transformă într-un puternic antioxidant ce permite neutralizarea radicalilor liberi şi prin urmare, îmbătrânirea cutanată.

.

– Se poate utiliza ca şi cremă de bază pentru a minimiza iritaţiile pielii supuse unor terapii agresive, pentru a putea suporta mai uşor produsele cosmetice ce se vor aplica după aceea.

mizon water volume agua gel

 

Lasă un răspuns