Produse cosmetice coreene de editie limitata (partea 1)

limited edition korean cosmetics doraemon snoopy line friends shin chan

Fiind obsedate cu machiajul, de multe ori cumparam produse cosmetice de care nu avem nevoie neaparat, ci doar de dragul ambalajelor pe care le au. Cu atatea editii speciale de colaborare a diferitelor marci de cosmetice coreene, portofelul nostru este mai slab ca niciodata.

Priveste aceste colaborari super dragute, in continuare!

Colaborarile tematice ale produselor cosmetice sunt super utilizate de catre diverse marci pentru a ne face sa ne indragostim iremediabil de produsele lor (mai ales de ambalaj). Aceste branduri au gasit ca punctul nostru debil este tot ceea ce este dragut si de fantezie, asa ca arma lor sunt personajele infantile, emoticoanele aplicatiilor de mesaje si anumite personaje cinematografice. Majoritatea editiilor tematice sunt doar pentru mercado local, Coreea de Sud, ceeea ce ne face sa ne simtim gelosi si impotenti pentru ca nu le putem importa. Daca aceste editii limitate ar ajunge in Europa, sunt sigura ca ar fi coada la magazine!

Va prezint 13 editii limitate de colaborare tematica de produse cosmetice coreene, pe care am vrea sa le avem si noi in magazinul nostru online.

#1 Missha x Line Friends

limited edition korean cosmetics Missha-Line-Friends

Personajele Line Friends nu au nevoie de nici o prezentare.  Emoticoanele si personajele iconice ale acestei populare aplicatii de mesaje ce vine din Japonia – Line App, au dus la aparitia linei de machiaj de Missha pentru un look mai tanar si atractiv. Raspunsul din partea clientelor la linea de Line Missha a fost nemaipomenita.

#2 Skinfood x Snoopy 

skinfood snoopy korean cosmetics limited edition
Processed with VSCO with hb2 preset

Odata cu prezentarea filmului cu Snoopy, au aparut diverse colaborari cu diverse marci din lume, inclusiv cu McDonald´s si altele. Pentru gama de ingrijire a pielii, Snoopy a ales una dintre brandurile populare ale Coreei de Sud, in ceea ce priveste ingrijirea faciala – Skinfood. Folosind ingrediente cum ar fi Mierea de albine, zaharul brun si desenele cu Snoopy si prietenii lui, am putut vedea cremele de maini, BB Cushions si lacuri de unghii.

#3 A’pieu x  Shin Chan

crayon a´pieu shin chan korean cosmetics limited edition

Cine nu stie cine este Shin Chan – copilasul japonez, matur pentru varsta sa, cu ochi mari si maro, care arata funduletul? La colectia de A´pieu, cunoscutele pozitii ale lui Shin Chan apar pe ambalajele de la gelurile faciale si alte produse din linea pentru baie, ce ne scot un suras cand le privim.

#4 A’pieu x Doraemon

doraemon a´pieu korean cosmetics collaboration

Pentru colectia Doraemon  tot de la A´pieu, acest motanel cosmic cu buzunar magic poate fi gasit pe ambalajele de Air Cushion, Blusher, farduri de pleoape sau creme de maini.

 #5 Innisfree x Paul Frank

paul-frank korean cosmetics innisfree

 Dupa horoscopul chinezesc, anul 2016 apartine Maimutei, asa ca nu e nici o surpriza ca Paul Frank a aparut intr-o colaborare dedicata acestui an. In colaborare cu Innisfree, Paul Frank apare pe cremele de maini, lacurile de unghii si pe stickere.

#6 Beyond x Alice in Wonderland

beyond alice wonderworld korean cosmetics

Foarte cunoscuti pentru ca sunt un brand eco-friendly si cruelty-free, Beyond este un alt brand de cosmetica coreana care a utilizat personajul Alice in tara minunilor pentru produsele sale de ingrijire a pielii, produsele pentru par si cele de machiaj. Este imposibil sa rezisti tentatiei!

 (Va continua)

Ce editie limitata ti se pare mai interesanta?

 

One Reply to “Produse cosmetice coreene de editie limitata (partea 1)”

Lasă un răspuns